Kort programma 1,5 uur

Aan de workshop kan je deelnemen vanaf 2 personen. Voor het vlechten geldt een maximum van 8 personen per dagdeel.
Tijdens de korte workshops serveer ik koffie/thee met iets lekkers. Dat lekkers is seizoensgebonden en gemaakt van ingrediënten uit eigen tuin of boomgaard. Je kunt reserveren op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Een korte workshop is te boeken van 10.30 – 12.00,  14.00 – 15.30 of 19.30 – 21.00

Voor meer informatie en reserveren:
e-mail info@yvon-decorations.nl
telefoon 0346-261968

Hieronder zie je de mogelijkheden:

Geweven frame op pot

Met wilgentenen wordt er een vorm geweven. Deze wordt op een pot naar keuze geplaatst en kan daarna gedecoreerd worden met seizoens attributen. Hierbij wordt een combinatie van natuurlijke materialen en kunstbloemen gewerkt. Het frame is meermalen te gebruiken om te decoreren.

Prijs € 25,00

Krans met seizoensdecoratie

Op een basis van wilgentenen, maakt u door te vlechten een robuuste krans. Afhankelijk van het seizoen te decoreren met materialen.

Prijs € 22,50.

Kip op nest

Deze dikke kip gemaakt op een basis van ijzerdraad op een zelfgemaakt nest. Het nest heeft een doorsnede van 30 cm en de hoogte is circa 35 cm. De kip heeft kammen van zink en is naar eigen inzicht te decoreren met hedera en bloemen.

Prijs € 32,50

Eend klein

Hetzelfde principe als de grote eend, maar nu meer een handzamer type, welke u goed in het raam kan plaatsen.

Prijs € 27,50.

Eend groot

Om een ijzeren frame maakt u met behulp van wilgentenen de contouren.

Daarna bepaal je zelf de vorm dmv de bolling en zo jouw eigen eend.
Prijs € 27,50.

Elips met schelpen

Deze sierlijke vorm is gemaakt op een gebogen basis. Naar eigen inzicht kan je de vorm langer / dikker maken. De elips wordt afgewerkt met schelpen en andere zomerse attributen. Uiteindelijk ga je met een blikvanger voor op de tuintafel, naar huis.

Prijs € 25,00

Krans met schelpen op pot

Je kiest eerst een bloempot uit en gaat daarna een passende krans vlechten. Deze krans ga je daarna decoreren met zomers materiaal, zoals schelpen, lavendel ed. Als afwerking kies je nog een kaars en plaatst deze in de pot.

Prijs  € 25,00